Descinderi DIICOT la frații Tristan și Andrew Tate, acuzați că au sechestrat și violat două fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicii Andrew Tate și Tristan Tate, în vila cărora procurorii și polițiștii au găsit în luna aprilie două tinere, una cu cetățenie americană și o româncă, au fost vizați joi, 29 decembrie, de noi percheziții DIICOT

Frații Tate sunt acuzați de sechestrare și viol FOTO Instagram
Frații Tate sunt acuzați de sechestrare și viol FOTO Instagram

Perchezițiile se fac în dosarul care vizează infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și viol, iar cei doi urmează sa fie ridicați și duși la audieri la DIICOT, potrivit surselor citate.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans, arată g4media.ro. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Tristan și Andrew Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România. Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing și fost iubit al Biancăi Drăgușanu. În septembrie 2018, Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a despărțit de Tristan Tate, spunând că și-au promis să nu se atace în public.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite