De la tătic model la noi acuzații șocante. Cum a fost surprins Tristan Tate de paparazzi, chiar înainte de a fi reținut FOTO

0
Publicat:

În timp ce părea că Tristan Tate și-a găsit echilibrul într-o viață de familie liniștită, surprins în parc alături de fosta iubită și fiica lor, realitatea a fost complet diferită. Imaginile idilice cu el distrându-se cu fiica sa în carusel au fost întunecate de arestarea sa ulterioară, în urma unor acuzații de infracțiuni sexuale în Marea Britanie.

Frații Tate au fost reținuți din nou FOTO Inquam/ Alexandru Busca
Frații Tate au fost reținuți din nou FOTO Inquam/ Alexandru Busca

Astfel, de la o imagine de „tătic model” la o nouă confruntare cu legea, viața lui Tristan Tate a fost marcată de un contrast tulburător între aparențe și realitate.

Tristan Tate, cunoscut sub numele de „bad boy-ul” britanic, a fost surprins recent de paparazzi Click!, într-o ipostază surprinzătoare în parc, alături de fiica sa și fosta iubită, Cristina Pazurati. Imaginile par să dezvăluie o latură neașteptată a milionarului, de familist convins.

Îmbrățișând rolul de tată cu tandrețe și implicare, Tristan a fost fotografiat jucându-se cu fiica sa în carusel, în timp ce o privea cu dragoste. Alături îi era și Cristina Pazurati, fosta sa parteneră, iar cei trei păreau să se bucure de o zi relaxantă în parc.

Tristan Tate, alături de fetița lui FOTO Click!
Tristan Tate, alături de fetița lui FOTO Click!

A fost doar liniștea dinaintea furtunii, întrucât această imagine idilică a fost întreruptă brusc de vești tulburătoare. La doar o zi-două distanță, Tristan și fratele său, Andrew Tate, au fost reținuți de autoritățile britanice la cererea acestora, pe baza unor noi mandate de arestare. Cei doi sunt acuzați de comiterea unor infracțiuni sexuale pe teritoriul Marii Britanii.

Frații Tate, din nou certați cu legea

Arestarea nu este un lucru nou pentru frații Tate, care au fost implicați în diverse scandaluri și probleme legale de-a lungul timpului. În iunie 2022, au fost acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale care exploata sexual femei, acuzații pe care le-au negat.

Au petrecut 92 de zile în închisoare înainte de a fi plasați în arest la domiciliu și au fost eliberați pe 31 martie 2023.

Tristan Tate, în vârstă de 35 de ani, și-a câștigat notorietatea prin stilul său de viață extravagant și aparițiile sale pe rețelele sociale, unde s-a lăudat cu mașini și proprietăți luxoase. Ceea ce a atras și mai mult atenția presei a fost și relația sa scurtă, dar intens mediatizată, cu (...)

Citește continuarea într-un material EXCLUSIV Click!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite