Frații Tate, săltați seara trecută din Ilfov. Au mandate de arestare emise de autoritățile din Marea Britanie

0
Publicat:

Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost reținuți pentru 24 de ore, în baza unor mandate de arestare emise de autoritățile din Marea Britanie.

Frații Tate FOTO Instagram
Frații Tate FOTO Instagram

Frații Tate au fost ridicați luni seara de la domiciliul lor din Ilfov, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare emise de autoritățile din Marea Britanie.

Potrivit unor surse Adevărul, Andrew Tate și fratele său, Tristan sunt cercetați în Anglia pentru infracțiuni sexuale.

Ei au fost duși la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în arest.

Andrew Tate, precum și fratele lui, Tristan, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani. Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Conform DIICOT, infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie. Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda „Loverboy”).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite