Cutremurător: Falsul medic care a agresat sexual zeci de femei pe care înainte le-a sedat a acţionat cu voie de la magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123 RF
FOTO 123 RF

Revoltător! Zecile de femei au fost violate şi agresate sexual de falsul medic ginecolog, Bogdan Giuseppe, pentru că magistraţii au ales să-l judece în libertate deşi în urmă cu un an a fost trimis în judecată pentru exact aceleaşi fapte pentru care este acuzat şi acum.

Bogdan Giuseppe, un fost psiholog în vârstă de 52 de ani, rămas fără titlu după ce anul trecut a fost trimis în judecată pentru comiterea mai multor violuri, a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de procurorii bucureşteni pentru alte 20 de infracţiuni de agresiune sexuală, 17 infracţiuni de viol, o infracţiune de exercitare fără drept a profesiei de medic şi 26 de infracţiuni de violare a vieţii private. 

Ca şi anul trecut, şi acum bărbatul este acuzat că îşi atrăgea victimele în cabinet cu pretinse angajări şi examene de medicina muncii. Ulterior le spunea că au probleme ginecologice şi el are metode revoluţionare de tratament, dar în timpul pretinsului control medical, le viola, le agresa şi le filma cu camere ascunse în cabinet. Femeile care-i călcau pragul cabinetului pentru aşa-zisul interviu erau „ameţite” cu un soi de drog după care Bogdan Giuseppe le agresa sexual pe scaunul ginecologic, arată procurorii. 

„Bogdan Giuseppe a creat mai multe conturi de e-mail, pe care le afişa pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pentru anumite poziţii de muncă. În acest mod, el îşi atrăgea victimele. După ce persoanele  se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic”, conform anchetatorilor.

Când respectivele fete ajungeau la cabinetul său, el se dădea medic. În respectivul cabinet se aflau mai multe camere video, care filmau „controalele” ginecologice, făcute pe baza faptului că tinerele ar fi avut probleme medicale şi necesitau îngrijire. „Toate aceste proceduri false, erau utilizate doar în privinţa satisfacerii sexuale personale”, mai spun anchetatorii. În 2017 procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au trimis în judecată pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale şi 48 de fapte de violare a vieţii private. În total ar fi păcălit 92 de femei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite