CTP, despre arestarea lui Dumitru Buzatu: „Ce părere aveți, va face guzganul gălbejit vreo zi de pușcărie?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu vorbește într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare despre "flagrantul limpede ca lacrima sărăcanilor din Vaslui" în care a fost prins Dumitru Buzatu după ce a primit 1,25 milioane de lei mită.

Cristian Tudor Popescu spune că flagrantul lui Dumitru Buzatu e limpede ca lacrima FOTO Adevărul
Cristian Tudor Popescu spune că flagrantul lui Dumitru Buzatu e limpede ca lacrima FOTO Adevărul

Sub titlul "România guzganului gălbejit", Cristian Tudor Popescu îi întreabă pe cititori dacă cred că Buzatu va face sau nu vreo zi de închisoare?

"Guzganul gălbejit a fost prins cu mâța-n sac, mai exact un ditamai cotoșmanul de 1.250.000 lei în portbagaj. Flagrant limpede ca lacrima sărăcanilor din Vaslui. Când superpesedistul Dumitru Buzatu a fost împins de scăfârlie în mașina poliției, o voce dintre privitori a început să zbiere: „Nu vă e rușine, hăituiți omul, îl tracasați, nenorociților, ce-aveți cu el, sunt pline instanțele de achitări!”.

Potrivit avocaților săi, guzganul gălbejit se consideră nevinovat, victima unei înscenări și „își rezervă dreptul la tăcere”. Ce părere aveți, stimabili și nestimabili cititori, va face guzganul gălbejit vreo zi de pușcărie? Sau va primi arest la domiciliu, în vila lui din Cănțălărești?" , arată Popescu pe pagina sa de Facebook.

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Președintele CJ Vaslui a fost prins când lua șpagă

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant în timp ce lua mită 1,25 milioane de lei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocații politicianului au anunțat că vor contesta decizia Tribunalului Vaslui.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi. Acesta a fost prins în flagrant când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract.

Vineri seară, anchetatorii au descins la casa lui Dumitru Buzatu din comuna Ştefan cel Mare unde au avut loc percheziții care au durat câteva ore, relatează Digi 24. Aproximativ şase ore au petrecut anchetatorii în locuința președintelui CJ Vaslui, căutând probe la dosarul de corpuție. După finalizarea percheziției, politicianul a fost escortat de jandarmi de acasă și transportat  la sediul DNA Iaşi pentru audieri.  

Buzatu, care avea în mână o geantă sport, nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor, la intrarea în sediul instituției. Singura lui reacție a fost: „Ce vreți să spun? Văd că sunteți informați”. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite