Criminala de la metrou a ameninţat gardienii de la Penitenciarul Jilava cu moartea. Acum este acuzată şi de ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magdalena Şerban
Magdalena Şerban

Suspecta de crimă de la metrou, Magdalena Şerban, arestată după ce a aruncat în faţa metroului o tânără de 25 de ani, are un nou dosar penal. De această dată femeia este acuzată de ultraj după ce i-a ameninţat cu moartea pe angajaţii de la Penitenciarul Jilava unde a fost închisă.

Femeia este deţinută la Penitenciarul Jilava pentru a i se face expertiza psihiatrică. Însă de când a fost arestată a ameninţat mai mulţi gardieni cu moartea. Aceştia s-au plâns conducerii închisorii care a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ilfov. Procurorii au decis să deschidă un dosar penal pe numele Magdalenei Şerban pentru ultraj.

Cel mai probabil acest nou dosar va fi conexat cu cel în care este cercetată pentru tentativă de omor şi omor calificat.

De altfel, în cursul zilei de astăzi, judecători de la Curtea de Apel vor discuta constestaţia acestei la decizia de arestare preventivă. 

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost. De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o 'disperare' şi o 'decădere', datorită unei "lipse de speranţă".

Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată.

În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o "altercaţie" şi "îmbrânceală" cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

„Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.

Magdalena Şerban urmează să fie examinată de medicii psihiatri, care vor stabili dacă a avut sau nu discernământ când a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului. 

Pe 12 decembrie, aceasta a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. 

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.

Te-ar putea interesa şi:

Magdalena Şerban a văzut imaginile crimei. Avocata femeii: „A avut o reacţie de ţipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negaţie“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite