Bărbat mort în centrul oraşului Oradea. Ce spun medicii despre cauza decesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră într-o maşină oprită în centrul oraşului Oradea. Un trecător a fost atras de poziţia nefirească a unui bărbat aflat într-o maşonă astfel că a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au încercat în zadar să-l resusciteze pe şofer.

Un bărbat a fost găsit mort la volanul unui autoturism, într-o parcare de pe strada Aurel Lazăr, lângă Penitenciar. Descoperirea a fost făcută de un trecător, căruia i s-a părut ciudată poziţia nefirească a bărbatului din maşină şi care a sunat imediat la 112.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Bihor sosit la faţa locului l-a scos pe bihorean din maşină şi a încercat să-l resusciteze, însă, din păcate, manevrele au fost în zadar.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor, la 5 minute după sosirea echipajului medical, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii Biroului de Ordine Publică Oradea, iar ulterior şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale.
"După ce am constatat decesul victimei, am plecat. Potrivit procedurilor, echipajele noastre nu pot transporta persoane decedate. Au rămas, însă, poliţiştii, care au declanşat cercetările", a explicat medicul.
Poliţiştii au exclus suspiciunea că bărbatul, un bihorean în vârstă de 57 ani din Valea lui Mihai, ar fi fost victima unei infracţiuni.

"Nu există astfel de bănuieli", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.
Cauzele decesului urmează să fie stabilite după ce medicii legişti vor finaliza necropsia, corpul neînsufleţit al bihoreanului fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite