Crimă în Măgurele. Cum l-au prins poliţiştii pe principalul suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Suspectul în cazul bărbatului găsit împuşcat în comuna 1 Decembrie a fost prins, el aflându-se în custodia Poliţiei. Potrivit autorităţilor, intervenţia poliţiştilor a fost dificilă din cauză că în casa în care se afla suspectul se afla şi copilul concubinei acesteia.

Un bărbat a fost găsit împuşcat marţi noaptea, pe o stradă din comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov. Suspectul în acest caz, în care mobilul crimei pare să fi fost gelozia, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti.

Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că victima a fost împuşcat de patru ori şi că mobilul crimei este gelozia. Aceleaşi surse au mai relatat că victima ar fi fost sunată şi chemată să iasă din curte, moment în care a fost folosită arma, cel mai probabil un revolver.

De asemenea, sursele citate spun că femeia aflată la originea conflictului ar fi solicitat protecţia poliţiei şi că aceasta ar fi fost sunată de presupusul atacator inclusiv în timp ce era audiată de poliţişti.

Bărbatul a fost găsit înconştient, marţi dimineaţă, în faţa porţii unei case din Măgurele, judeţul Ilfov. Femeia care l-a găsit, cu vârsta de aproximativ 25 de ani, a ieşit afară după ce a auzit două focuri de armă. Chemate la faţa locului, echipajele de intervenţie nu au mai putut face nimic decât să constate decesul bărbatului, iar procurorii au declanşat cercetări.

”În această dimineaţă, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele a auzit 2 focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o pesoană inconstientă, de sex masculin”, anunţă Poliţia.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care au constatat că bărbatul fusese împuşcat şi murise.

De asemenea, a fost anunţat Servicul de Medicină Legală.

În prezent au loc cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite