Corpul copilului de 4 ani, dispărut de Florii pe Dunăre, a fost găsit de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat şi nepotul său s-au pierdut în Dunăre, în ziua de Florii FOTO Adevărul
Un bărbat şi nepotul său s-au pierdut în Dunăre, în ziua de Florii FOTO Adevărul

Poliţiştii constănţeni au reuşit să găsească, în ziua de Paşte, trupul copilului de patru ani dispărut de Florii după ce a ieşit împreună cu unchiul său să se plimbe cu barca pe Dunăre, iar ambarcaţiunea s-a răsturnat.

Corpul copilului a fost văzut de un localnic, duminică dimineaţă în jurul orei 08.00, plutind pe apa Canalului Dunăre - Marea Neagră, în apropierea ecluzei de la Cernavodă, acesta anunţându-i pe poliţiştii Postului Transporturi Navale Cernavodă, potrivit Mediafax.

Echipa de cercetare care a mers la faţa locului l-a identificat pe copil ca fiind cel care a dispărut în urmă cu o săptămână, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Gelu Manolescu.

Copilul de patru ani şi unchiul său, în vârstă de 32 de ani, au dispărut în apele Dunării în urmă cu o săptămână, la scurt timp după ce au ieşit să se plimbe pe fluviu cu o ambarcaţiune cu motor. 

Cei doi făceau parte dintr-un un grup mai mare de persoane care au petrecut ziua de Florii pe malul Dunării, în amonte de podul Anghel Saligny din zona localităţii Cernavodă. Unchiul şi nepotul au ieşit la plimbare cu barca în jurul orei 20.40, când deja se întunecase, iar de atunci nu au mai fost văzuţi. 

Trupul bărbatului a fost găsit sâmbătă, de un echipaj de poliţie aflat în patrulare pe fluviu, în amonte de ecluza de la Cernavodă a Canalului Dunăre - Marea Neagră.dunare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite