Ce s-a întâmplat cu căţeluşa mutilată după ce i-a explodat o petardă în gură. „Dacă nimeni nu vorbeşte, nu vom putea face prea multe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele de rănit de petardă a fost operat şi va fi propus pentru adopţie
Câinele de rănit de petardă a fost operat şi va fi propus pentru adopţie

Nicoleta Lontos, vicepreşedinta Asociaţiei FreeLife Satu Mare, a declarat pentru digi24.ro că patrupedul rănit după ce mai mulţi bărbaţi i-au băgat în gură o petardă care a explodat va fi vaccinat, sterilizat şi propus pentru adopţie. Ea a făcut apel la cetăţeni pentru descoperirea celor care l-au mutitat introducându-i o petardă care i-a explodat în gură.

Asociaţia FreeLife Satu Mare este cea care a preluat căţelul. Este vorba de fapt despre o căţeluşă care trăia pe stradă, în vârstă de 7-8 ani, care era sterilizată şi hrănită de cetăţeni.

Nicoleta Lontos a depus sesizare şi plângere la poliţie şi a declarat că va cere analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea dacă pot fi găsiţi făptaşii, potrivit digi24.ro.

Potrivit acesteia, câinele a fost agresat pe o stradă circulată, dar nimeni nu pare să ştie nimic.

„E o zonă circulază, strada Botinului, e şi cimitir acolo. S-ar fi putut să vadă cineva, dar multă lume nu vrea să vorbească, ba e vecinul şi nimeni nu vrea să se puna rău cu vecinul. Dacă nimeni nu vorbeşte, nu vom putea face prea multe”, a spus ea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite