Cazul Caracal: A şasea zi de căutări în casa lui Gheorghe Dincă. Alte oseminte găsite în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au reluat, miercuri, verificările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere, sperând că vor găsi noi probe care să elucideze cazul.

Gheorghe Dincă a fost scos miercuri din arest şi dus la locuinţa lui din Caracal pentru a asista la cercetările care vizează şi noi căutări în pădure.

Surse apropiate anchetei susţin că, în pădurea din apropierea casei lui Dincă ar fi fost găsite miercuri şi alte oseminte.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marţi, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Din declaraţiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeaşi zi în care fata a fost sechestrată. Iniţial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit şi a indicat pădurea de lângă Caracal.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susţine acum că a folosit aceeaşi metodă ca şi în cazul Alexandrei, adică ucidere şi ardere a cadavrului.

Avocatul familiei Melencu s-a arătat însă extrem de sceptic în privinţa acestor probe, susţinând că, cel mai probabil, acestea au fost puse recent, pentru că după atâtea luni în care au fost şi ploi torenţiale cenuşa nu se putea păstra deasupra ierbii, aşa cum a fost descoperită, ci ar fi fost spălată de ploi.

În plus avocatul spune că sacii în care s-ar fi adus cenuşa se aflau la circa 7 metri distanţă şi erau scuturaţi şi curaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite