Becali, vizitat de MM Stoica la penitenciar pentru a pune la cale viitorul Stelei în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali este vizitat în aceste momente de MM Stoica, managerul Stelei, şi de Luţu, omul de încredere al latifundiarului din Pipera. Vizita are legătură cel mai probabil cu clubul de fotbal Steaua, dau de înţel apropiaţii omului de afaceri.

Cei doi i-au adus un pachet omului de afaceri, iar aceasta este cel mai probabil ultima vizită pe care Gigi Becali o va primi în 2013. 

Nemulţumirea omului de afaceri pentru faptul că nu a fost lăsat să meargă acasă de sărbători, în ciuda solicitărilor repetate în acest sens. 

Daniel Ionaşcu, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a declarat în direct la România TV că nu cunoaşte moivul vizitei, însă a dat de înţeles că Becali discută cu MM Stoica despre Steaua. 

„Problemele Stelei se schimbă de la o zi la alta, nu se poate cunoaşte motivul exact. În mediul penitenciar, vizitele se programează din timp. În situaţii urgente însă, cum ar fi cea a clubului Steaua, se pot face cereri speciale, iar conducerea o poate aproba în câteva ore. Cererea ar fi putut fi înaintată abia azi-dimineaţă, în cazuri de urgenţă”, a explicat Ionaşcu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite