Bătaie cu săbii şi bâte în Capitală. Poliţia şi Jandarmeria au intervenit în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camere de supraveghere au surprins scenele violente FOTO Captură video
Camere de supraveghere au surprins scenele violente FOTO Captură video

Scene de o violenţă extremă s-au derulat vineri seară în centrul Capitalei. Două tabere s-au încăierat pe o stradă din centru şi a fost nevoie de intervenţia fermă a poliţiştilor şi a jandarmilor. Conform unor surse, scandalurile dintre cele două familii de romi se ţin lanţ de ani buni, iar scene similare s-au derulat şi în urmă cu trei săptămâni.

În bătaia generală s-au folosit săbii şi bâte, iar atacatorii nu s-au sfiit să lovească fără milă un om prăbuşit la pământ. 

În urma violenţelor, câteva persoane au fost transportate la spital. Printre victime se află un bărbat de 60 de ani şi nepotul său de 18 ani.

Un membru al familiei victimelor susţine că cei care i-au atacat le cer taxă de protecţie şi că nu au vrut să plătească.

„Au spus că este un fel de exemplu pentru cei care nu vor să plătească", a declarat un martor citat de Antena3

“Acum opt ani de zile, când am fost tăiată, bătută în casă, tot aceeaşi chestie se întâmplă şi poliţia nu le face absolut nimic. Vrea taxa de protecţie că stă aici pe stradă”, a declarat o femeie din familia agresată, potrivit Ştirileprotv.

Sosiţi la faţa locului, ajutaţi de jandarmi, poliţiştii au reuşit cu greu să liniştească spiritele.  Doi dintre suspecţi au fost duşi la audieri.

Te-ar putea interesa şi:

De ce mor românii cu zile. Coctailul toxic care ne îmbolnăveşte şi ne omoară pe capete

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite