Andrei Plăcintă a cerut instanţei să-i ridice interdicţia de a părăsi ţara pentru a pleca în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Plăcintă a fost arestat preventiv între 8 decembrie 2010 şi 5 ianuarie 2011
Andrei Plăcintă a fost arestat preventiv între 8 decembrie 2010 şi 5 ianuarie 2011

Fiul senatorului Sorina Plăcintă, Andrei, s-a prezentat, astăzi, la Tribunalul Bucureşti, acuzat fiind de tentativă de omor şi ultraj. Tânărul a cerut instanţei să-i ridice interdicţia de a părăsi ţara, motivând că nu prezintă un pericol public.

Răzvan Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL Sorina Plăcintă, a fost trimis în judecată la începutul lunii iulie. Procurorii Parchetului Bucureşti îl acuză de tentativă de omor calificat, târhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în legătură cu un incident petrecut în 6 decembrie 2010.

Citeşte şi:
Andrei Plăcintă, nervos şi agresiv din fire

Fiul senatoarei Placintă, cercetat pentru tentativă de omor, se droghează cu „iarbă"

La momentul arestului, tânărului în vârstă de 20 de ani i s-a impus interdicţia de părăsi teritoriul ţării. Astăzi, el s-a prezentat, împreună cu mama sa, la Tribunalul Bucureşti şi a cerut instanţei să-i ridice interdicţia pentru a putea pleca în Italia, informează Mediafax.

El şi-a motivat solicitarea prin faptul că nu prezintă un pericol public, atrăgând atenţia că acesta a fost şi motivul pentru care a fost eliberat din arest, în ianuarie 2011, şi s-a dispus cercetarea în stare de libertate. Andrei Plăcintă a declarat că este angajatul unei firme cu sediul în Italia şi că trebuie să plece în Peninsulă pentru a-şi derula activitatea în companie.

Tânărul a susţinut în faţa judecătorului că nu va crea probleme în cursul judecării acestui dosar.

Instanţa urmează să ia o decizie cu privire la această solicitare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite