Influencerul Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă la volan băută, sub influența drogurilor și cu permisul suspendat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Morodan, influencer cunoscut din România, a ajuns în arestul Poliției. Contesa digitală, așa cum este supranumită, a fost reținută de agenții de la Rutieră, după ce a fost prinsă băută și sub influența drogurilor la volan.

Vedeta se pare că este obișnuită cu incidentele în trafic. În urmă cu o lună a mai fost implicată în două accidente de circulație la interval de 30 de minute. 

Morodan a fost reținută marți după ce în cursul zilei a dat de 2 ori nas în nas cu Poliția. Inițial, a produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și i-a fost reținut permisul. Câteva ore mai târziu, în cursul serii, a fost oprită din nou în trafic. În plus, în urma testării, s-a constatat că aceasta consumase atât alcool, cât și substanțe psihoactive.

Conform Poliției Capitalei, la data de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

Ana Morodan a fost reținută de polițiști FOTO Instagram
Ana Morodan a fost reținută de polițiști FOTO Instagram

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Prinsă de două ori în aceeași zi

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

În urma unei coliziuni în trafic petrecută anul trecut, Ana Morodan scria pe Instagram că nu i-a păsat niciodată de mașini la fel de mult cât îi pasă de rochiile sale.

La un alt accident, Ana Morodan era îngrijorată de rochiile ei, nu de starea mașinii FOTO Instagram
La un alt accident, Ana Morodan era îngrijorată de rochiile ei, nu de starea mașinii FOTO Instagram
EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite