Motivul pentru care Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată, deși femeile au roit în jurul lui. Lista iubirilor celebre

0
Publicat:

Au roit femeile în jurul lui, însă Dan Bittman nu s-a însurat niciodată. Solistul de la Holograf, care împlinește astăzi 61 de ani, a vorbit recent de ce a luat această decizie. Artistul vede căsătoria ca pe ceva important care presupune multe lucruri.

A fost înconjurat de unele dintre cele mai frumoase femei din peisajul monden autohton, a avut multe iubiri, dar Dan Bittman nu s-a așezat la casa lui.

Dan Bittman împlinește 61 de ani FOTO Adevărul
Dan Bittman împlinește 61 de ani FOTO Adevărul

"Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici“, a spus Dan Bittman, ]n urmă cu câteva luni, citat de viva.ro

Artistul a mai precizat că regretă multe din relaţii care s-au încheiat, dar că nu a stat în puterea lui să schimbe ceva.

Există mai multe relaţii pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viaţa merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt“, a mai spus Dan Bittman. 

"Lucrurile au luat-o razna"

Deși a avuit multe relații, artistul a mărturisit că textiera Liliana Ștefan, alături de care a stat 25 de ani, a fost iubirea vieții lui.

Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în anul 2016. La sfârșitul lui 2020, solistul trupei Holograf a făcut marele anunț, șocând pe toată lumea. Cei doi au împreună trei băieți:  Alexandru , Mark Nicolas și Patrick.  

Dan Bittman a spus la acea vreme că Liliana Ștefan a fost iubirea vieții lui și că își asumă despărțirea. Au existat numeroase zvonuri cu privire la motivul pentru care s-a destrămat relația lor, printre care că artistul ar fi fost într-o relație cu actrița Monica Odagiu.

«Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns», a spus Dan Bittman, la începutul anului trecut.  

"A fost o nebunie!"

Despre iubitele din viața sa, Dan Bittman a recunoscut într-un inteviu pentru Adevărul că nu au fost chiar atât de multe.

"Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile. Cu Mihaela(n.r: Mihaela Rădulescu) a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre“ (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci", a spus artistul. Pe lista cuceririlor sale, de-a lungul timpul, s-au aflat Tania Budi, Alina Chivulescu, Monica Bârlădeanu, Alexandra Dinu, Sorana.

Dan Bittman s-a născut pe 29 martie 1962 în București. Este cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune. Din 1985, este solistul vocal al formației rock Holograf, înființață în 1977.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite