Alţi doi suspecţi au fost reţinuţi în dosarul crimei din Piaţa Constituţiei. Numărul suspecţilor arestaţi sau reţinuţi ajunge astfel la opt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un al optulea suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei a fost reţinut vineri, după ce individul s-a predat poliţiştilor. Poliţia Capitalei a anunţat anterior că vineri un al şaptelea bărbat implicat în scnadal a fost arestat preventiv vineri, după ce fusese reţinut joi.

UPDATE 20:00 - Bărbatul care s-a predat vineri poliţiştilor din Capitală, implicat în scandalul din Piaţa Constituţiei, soldat cu un mort, a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care s-a predat la Secţia 7 de Poliţie se numeşte Nicolae Daniel, zis Ciocio.

***

Conform mai multor informaţii, s-ar fi predat şi un al optulea suspect care a participat la bătaia din Piaţa Constiuţiei.

Anterior, şase persoane, printre care şi un antrenor de box de la Clubul Dinamo au fost arestate preventiv în acelaşi dosar.

 „În cazul de omor din noaptea de 29 septembrie s-a dispus cea de a şaptea  măsură de reţinere faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, transmitea, ieri, Poliţia Capitalei.

În 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.În urma conflictului un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite