Adolescentă de 15 ani, obligată de mamă să întreţină relaţii sexuale cu 80 de bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane din Argeş au fost reţinute, după ce au racolat mai multe tinere pe care le-au exploatat sexual  FOTO Adevărul
Patru persoane din Argeş au fost reţinute, după ce au racolat mai multe tinere pe care le-au exploatat sexual  FOTO Adevărul

Poliţiştii argeşeni au reţinut patru persoane care au obligat mai multe tinere să se prostitueze. Printre victime s-a numărat şi o tânără de 15 ani care a fost obligată de mamă şi mătuşă să întreţină relaţii sexuale cu peste 80 de bărbaţi. Cei patru urmează să fie prezentaţi joi Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, „un grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane a fost destructurat miercuri de poliţiştii argeşeni, în urma mai multor percheziţii domiciliare făcute în judeţul Argeş, fiind puse în executare 11 mandate de aducere“. 

Din grupare fac parte cinci persoane printre care şi mama şi mătuşa unei tinere de 15 ani care a fost obligată, de asemenea să se prostitueze într-o parcare de pe Drumul Naţional 7, dar şi în mai multe baruri din Piteşti. 

Până în prezent, au fost identificaţi peste 80 de clienţi cu care minora a fost obligată să întreţină raporturi sexuale.

Suspecţii cercetaţi pentru trafic de persoane minore au fost duşi la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti pentru audieri, iar patru dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, toţi din Piteşti, au fost reţinuţi.

Cei patru urmează să fie prezentaţi, joi, Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Cel de-al cincilea suspect, un bărbat de 22 de ani, din comuna Slobozia, judeţul Argeş, este cercetat în stare de libertate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite