Actorul Alexandru Arşinel a suferit o intervenţie la inimă. Medicii de la Spitalul Universitar i-au montat un stent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialii de la SUUB, declaraţii referitoare la Alexandru Arşinel FOTO Liliana Curea/PRO TV
Oficialii de la SUUB, declaraţii referitoare la Alexandru Arşinel FOTO Liliana Curea/PRO TV

Actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, este în stare stabilă, după ce a fost supus unei coronarografii la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Actorul este internat pe secţia de Cardiologie şi ar putea fi externat în două-trei zile.

„A ajuns aseară cu o durere toracică inferioară, s-a decis internarea în secţia de Cardiologie a spitalului, pentru a avea o părere mai amănunţită a venit şi profesorul Vinereanu. Astăzi a fost supus unei coronarografii în urma căreia s-a decis implantarea unui stent pe una dintre arterele mari, avea o stenoză de 70%, este conştient, cooperant, mănâncă. În funcţie de evoluţia ulterioară, va decide echipa dacă îl va externa. Intraprocedural nu a apărut nicio problemă”, a explicat medicul Adriana Nica, managerul SUUB. 

Potrivit acesteia, Arşinel suferă şi de diabet zaharat. Aceasta susţine că în două-trei zile ar putea fi externat. 

„În acest moment, starea pacientului este stabilă şi urmează să fie reevaluat”, arata de dimineaţă Biroul de Presă al Spitalului Universitar. 

Actorul acuza o durere toracică 

Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal, unde a fost supus unor investigaţii la camera de gardă. Şeful Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru Mediafax, că actorul „acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac“. 

Amintim că anul trecut actorul a trecut prin nu mai puţin de cinci operaţii la coloană, iar în vara anului 2013 a suferit un transplant de rinichi la Insitutul de Urologie şi Transplant Renal (IUTR) din Cluj. La momentul respectiv, intervenţia a iscat un scandal de amploare, dat fiind faptul că actorul a ocolit lista de aşteptare. 

Alexandru Arşinel a fost profund afectat de pierderea prietenei şi partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit pe 23 noiembrie în urma unui atac cerebral. La doar o zi de la înmormântarea artistei, pe 27 noiembrie, Arşinel a primit o altă veste dureroasă: murise şi actriţa Cristina Stamate.

Alexandru Arşinel a urcat ultima oară pe scenă vineri, când a jucat alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie al cărui director este.

De asemenea, în perioada 29 noiembrie-4 decembrie, actorul a paricipat la un turneu în Spania, unde trebuia să-i fie alături şi Stela Popescu. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite