Acţiune Poliţia Română: 15 pieţe agroalimentare din Bucureşti sunt controlate la această oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale ale poliţiştilor în 15 pieţe agroalimentare din Capitală        FOTO Adevărul
Controale ale poliţiştilor în 15 pieţe agroalimentare din Capitală        FOTO Adevărul

În cursul acestei zile, poliţiştii din cadrul Direcţiei  de Investigare a Fraudelor continuă verificarea legalităţii operaţiunilor de comerţ. Mai exact, 15 pieţe agroalimentare din Capitală sunt controlate la această oră. În urma verificărilor din ultimele zile, anchetatorii au constatat 83 de infracţiuni, dintre care 55 de evaziune fiscală.

„Echipele mixte de control verifică 15 pieţe agroalimentare din Capitală, respectiv punctele de lucru din cadrul acestora care comercializează produse din carne şi peşte. Vor fi verificate documentele de provenienţă, modul de înregistrare a operaţiunilor comerciale, dar şi condiţiile de depozitare a produselor“, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.


Activităţile de control ale poliţiştilor au început  în 25 aprilie, fiind verificate punctele de lucru ale mai multor societăţi comerciale din Bucureşti şi Ilfov, care se ocupă de comercializarea de mărfuri şi achiziţii intracomunitare.

De asemenea, au fost verificate societăţi specializate în comercializarea de peşte şi produse din peşte.

Bilanţ controale: 83 de infracţiuni, prejudiciul total peste 5.100.000


În urma verificărilor de până acum, poliţiştii constatat 83 de infracţiuni, din care 55 de evaziune fiscală. Prejudiciul total constatat a fost de peste 5.100.000 lei.

De asemenea, au fost identificate 135 de tone de legume, fructe, peşte şi produse din peşte a căror provenienţă legală nu a putut fi justificată, nefiind înregistrate în evidenţele contabile ale societăţilor verificate.




 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite