700 de militari se află în misiuni departe de ţară

0
Publicat:

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a transmis, sâmbătă, militarilor şi veteranilor de război un mesaj cu ocazia Sfintelor Paşti, mulţumindu-le pentru sacrificiile făcute în numele României.

FOTO Mircea Moira/Shutterstock
FOTO Mircea Moira/Shutterstock

„Vestea Învierii Mântuitorului va ajunge şi la cei aproape 700 de militari aflaţi în misiuni departe de ţară, în teatrele de operaţii sau în diferite structuri şi comandamente militare. Către ei merg, în primul rând, gândurile noastre de bine. Mulţumindu-le pentru sacrificiile pe care le fac în numele României, ne vom ruga în Seara Sfântă pentru pacea şi liniştea lor şi pentru a-i vedea pe toţi, sănătoşi, acasă, la încheierea cu bine a misiunilor”, a afirmat Tîlvăr, într-un mesaj video, transmis pe Facebook.

Ministrul s-a adresat cu recunoştinţă şi veteranilor de război.

„Un gând de recunoştinţă transmitem şi veteranilor de război. Fiecare dintre ei reprezintă un stindard al demnităţii, onoarei şi curajului. Ei au ştiut să pună Ţara înaintea tuturor, iar noi, generaţiile de astăzi, suntem datoare să le purtăm respect, să le transmitem recunoştinţa noastră şi să le ducem mai departe exemplul luminos”, a adăugat Angel Tîlvăr.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite