15 kilograme de cannabis au fost capturate de procurorii DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au dispus, la cererea procurorilor DIICOT, arestarea preventivă pentru 30 de zile a 5 cetăţeni pentru trafic de droguri. Cei 5 ar fi încercat să vândă 15 kilograme de cannabis.

"La data de 24 noiembrie, procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor A.M.A., M.G.V., T.C.A., G.G.L. şi Ţ.C.G. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile", informează un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) transmis luni.

În perioada 22 - 23.11.2019, inculpaţii M.G.V. şi T.C.A., împreună cu alte persoane, au transportat din Spania aproximativ 27 de kilograme de cannabis pe care urmau să le comercializeze în România.

 "Întrucât din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpaţii M.G.V. şi T.C.A. urmează să introducă în ţară droguri de risc, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog au organizat o acţiune de prindere în flagrant", se arată în comunicat.

"În urma acţiunilor au mai fost ridicate şi sumele 40.150 de lei şi 12.220 de euro, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 280.000 de euro", a comunicat DIICOT.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite