Lista manualelor valabile în noul an şcolar, de la clasa I până la clasa a XII-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase variante de abecedar în limba română sunt valabile pentru clasa I, în noul an şcolar      Foto: Mediafax
Şase variante de abecedar în limba română sunt valabile pentru clasa I, în noul an şcolar      Foto: Mediafax

Ministerul Educatiei a publicat pe site-ul oficial Catalogul manualelor şcolare din clasa I până la finalizarea liceului, în clasa a XII, valabile în anul şcolar 2012-2013, fără a face modificări faţă de anul trecut.

Ministerul Educatiei a publicat pe site-ul oficial Catalogul manualelor scolare valabile în învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2012-2013, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Lista cuprinde manualele alternative avizate de specialiştii ministerului, după care elevii pot învăţa începând cu clasa I şi până la finalizarea liceului, în clasa a XII-a. 

Acestea nu reprezintă o noutate în ceea ce priveşte conţinutul pus la dispoziţia elevilor, fiind vorba despre manuale pe baza cărora s-a învăţat şi anii trecuţi, ca şi programa şcolară

Alegerea manualelor care vor fi utilizate la clasă reprezintă alegerea profesorului, care ”le recomandă elevilor, in baza libertăţii initiaţivei profesionale, acele manuale şcolare care vor fi utilizate în procesul didactic”, potrivit Legii Educaţiei Naţionale.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite