Joburi pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joburi part time
Joburi part time

Instructoare informatică. O minişcoală particulară din Sectorul 6 al Capitalei caută o persoană  care să predea informatică pentru începători şi avansaţi în schimbul sumei de 400 de lei. Programul este de luni până vineri, patru ore pe zi. Anunţul aparţine firmei Electrabiz.

Operator call-center. S.C. BWB Family Holding S.A. caută o persoană care să preia apelurile telefonice, să programeze şi să onoreze comenzile şi să introducă date în baza de date. Cerinţe: dicţie şi bună dispoziţie în convorbirile telefonice, flexibilitate şi perseverenţă, abilităţi de negociere.

Asistenţă rutieră. Asociaţia Asistenţei Rutiere din România scoate la concurs 12 posturi, oferta fiind valabilă până pe 21 noiembrie. Nu există salariu fix. Un promoter activ poate câştiga minimum 3.000 de lei pe lună. Persoană de contact: Cristian Marchidan.

Resurse umane. International Service Group Personnel Management caută o persoană care să aibă cunoştinţe despre afacerile cu produse farmaceutice. Se cer abilităţi de negociere, cunoaşterea limbii engleze, studii superioare. CV-urile se pot trimite la roxana.filipescu@isgpm.ro. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite