Joburi part-time pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personal servicii. Restaurantul “Avangarde” din staţiunea Neptun-Olimp caută bucătar cu experienţă de minimum 3 ani, ospătar, barman, ajutor de bucătar şi spălător vase. Se oferă salariu motivant corelat cu performanţele obţinute, masă şi cazare. Puteţi trimite CV-ul pe www.bestjobs.ro.

Arhivar. Rtc Proffice Experience S.A caută arhivar cu studii superioare de specialitate finalizate sau în an terminal. Responsabilităţi: organizare, gestionare si structurare arhivă, gestionare şi creare bază de date. Termenul-limită de depunere a CV-urilor este 2 iulie pe www.ejobs.ro.

Client misterios. Compania Hollowmen caută 50 de tineri care să fie clienţi sub acoperire pentru evaluarea magazinelor şi angajaţilor acestora. Programul este flexibil, iar sumele variază între 10-50 de lei pe vizită. CV-urile pot fi trimise până pe 21 iulie pe www.bestjobs.ro.

Promoter. Unimed Pharma caută promoteri pentru litoral. Atribuţii: distribuirea de materiale promoţionale în perioada 20 iulie - 31 august pe litoral, 4 zile pe săptămână, cu scopul de creştere a vânzărilor. Bonus în funcţie de rezultate. Termenul-limită de aplicare este 22 iulie pe www.ejobs.ro.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite