Joburi part-time pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joburi part-time
Joburi part-time

Antreprenor. SC WIDE AREA SERVICES SRL angajează persoane care să identifice potenţiali clienţi, să promoveze produsele noi ale companiei şi să urmărească finalizarea vânzărilor. Angajaţii primesc un comision de 100 de euro pentru fiecare client şi au posibilitatea de a avansa în cadrul firmei.

Operator interviu. ISRA Center Marketing Research caută 12 persoane interesate să facă cercetări de piaţă şi sondaje de opinie. Cerinţe: studii medii sau superioare; abilităţi dezvoltate de comunicare şi relaţionare; respectarea termenelor de execuţie. Se oferă venit atractiv calculat pe bază de performanţă.

Instructor şah. Se caută două persoane cu aspect fizic plăcut şi experienţă în a lucra cu copiii, pentru a preda şah în special celor mici. Se cere seriozitate. Oferta este valabilă până pe 8 decembrie. Salariul va fi negociat la finalul interviului. Cei interesaţi pot aplica pe www.bestjobs.ro.

Consilier vânzări. Vera Sposa angajează o persoană care să ajute viitoarele mirese în alegerea rochiei de nuntă. Candidata trebuie să fie dinamică, să deţină controlul în conversaţie şi spirit de iniţiativă. Beneficii: carte de muncă, pachet salarial compus din salariu de bază şi comision din vânzări. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite