Din 3 iulie, British School of Bucharest dă startul Şcolii de Vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din 3 iulie, British School of Bucharest
dă startul Şcolii de Vară!
Din 3 iulie, British School of Bucharest dă startul Şcolii de Vară!

Şcoala de Vară „British School of Bucharest“ este adresată tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 4-14 ani, indiferent de şcoala la care sunt înscrişi. Programul însumează programe de învăţare a limbiii engleze, activităţi sportive şi de recreative. o soluţie soluţia pentru părinţii ocupaţi şi dornici să le găsească activităţi interactive copiilor lor pe parcursul verii, explică organizatorii.

Copiii care se vor înscrie la această şcoală de vară vor beneficia de programe de învăţare a limbii engleze, îmbinate cu activităţi sportive şi recreative. Scrimă, tenis, fotbal, căţărări, lecţii de înot, gastronomie, tiroliană, echilibristică, ateliere de artă şi muzică sunt doar câteva dintre propunerile cu care Şcoala de Vară British School of Bucharest vine în întâmpinarea candidaţilor.

Cursurile Şcolii de Vară se votr ţine de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00, iar clasele sunt constituite dintr-un număr maxim de 20 de participanţi. Copiii sunt grupaţi în funcţie de vârsta pe care o au, iar toate cursurile şi activităţile sunt conduse de profesorii de la British School of Bucharest, profesionişti cu experienţă vastă, vorbitori nativi de limba engleză. Aceştia vor avea alături, în permanenţă, şi asistenţi, care să-i ajute în coordonarea fiecărei activităţi în parte. Gustarea şi prânzul vor fi incluse pentru toţi copiii participanţi la Şcoala de Vară.

Cursurile oferite în cadrul Şcolii de Vară 2017 sunt:

·  Programul KS1 de limbă engleză şi activităţi: 4-8 ani – Pentru toate nivelurile de limbă engleză;

·  Programul KS2 de limbă engleză şi activităţi: 8-12 ani – Necesită un nivel elementar/ preintermediar către intermediar al limbii engleze;

· Programul KS3 de limbă engleză şi activităţi: 12-14 – Necesită un nivel elementar spre intermediar superior al limbii engleze;

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite