Articol publicitar

De Ziua Programatorului, LINK Academy vă oferă cadou o reducere de peste 600 de euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A sosit şi această zi, a 256-a zi din an – în care toţi programatorii din întreaga lume sărbătoresc Ziua programatorului.

Anul acesta şi cei care abia planifică să păşească în uimitoarea lume a programării au motive de sărbătoare. La LINK Academy, Ziua programatorului se serbează până pe 15 septembrie cu o reducere de peste 600€ care vă oferă posibilitatea să deveniţi şi voi unul dintre cei mai bine plătiţi experţi de azi.

Ziua programatorului se serbează în a 256-a zi din calendar deoarece 256 (2 la puterea a 8-a) reprezintă numărul total de valori care pot fi reprezentate prin byţi de 8 biţi – număr foarte binecunoscut tuturor programatorilor. 

Dacă doriţi să aflaţi şi voi de ce acest număr este atât de important, dacă vreţi un câştig foarte bun, posibilitatea de a vă găsi de lucru oricând, de a lucra de acasă sau de a vă bucura de numeroase alte beneficii în calitate de programatori – alăturaţi-vă lor clicând pe acest link.

Deveniţi programator în mai puţin de 12 luni

Programarea a devenit una dintre cele mai populare ocupaţii din secolul XXI. Datorită programatorilor, totul se află la doar câteva clicuri distanţă. Aplicaţiile şi programele lor ne simplifică viaţa, iar jocurile o fac mai distractivă. În plus, această ocupaţie oferă siguranţă tuturor celor care pornesc pe drumul codurilor de programare – siguranţa că vor avea un job creativ, un salariu mare şi independenţă în muncă.

O ştire bună pentru cei care doresc să devină programatori este că pot asimila cunoştinţele necesare în mai puţin de un an de zile la şcoala modernă LINK Academy economisind în plus peste 600€. În această perioadă veţi dobândi toate abilităţile practice necesare cu care veţi putea păşi şi voi în lumea interesantă a programării.

Alegeţi-vă specializarea şi dobândiţi certificatul internaţional

În cadrul departamentului Programming de la LINK Academy, puteţi alege una dintre cele 7 specializări: Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, JAVA Development, Software Development, Microsoft Development, Microsoft Web Development sau Microsoft Windows Development.

Toate aceste programe sunt alcătuite din cursuri care se desfăşoară în cele mai moderne săli de clasă sau online prin intermediul platformei pentru studiu la distanţă. În funcţie de specializarea aleasă, după finalizarea şcolarizării veţi putea dobândi un certificat internaţional. Certificatele oficiale Zend, Oracle şi Microsoft vă vor transforma într-un programator dorit care nu va trebui să alerge după job.

Imagine indisponibilă

Economisiţi 600€ la înscriere până pe 15 septembrie – numărul de locuri este limitat

Oferta de Ziua programatorului la LINK Academy durează până pe 15 septembrie şi vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la una dintre specializările din cadrul departamentului Programming cu o reducere de peste 600€.

Alegeţi şcolarizarea care vă va pregăti pentru una dintre cele mai căutate ocupaţii din zilele noastre şi la anul pe vremea asta, sărbătoriţi această zi la un loc de muncă foarte bine plătit. Deveniţi programator şi nu vă faceţi griji pentru carieră deoarece veţi avea toate cunoştinţele care vă garantează un viitor sigur.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite