Burse de excelenţă pentru tineri cercetători oferite de Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti lansează în luna februarie, un program de burse dedicat tinerilor cercetători şi profesorilor invitaţi în calitate de experţi, consultanţi, mentori, conferenţiari.

Programul are ca scop susţinerea cercetării de excelenţă în Universitatea din Bucureşti şi inaugurarea de noi teme şi platforme de cercetare în România, oferind sprijin tinerilor cercetători pentru integrare în mediul universitar şi în instituţiile de cercetare din România şi din străinătate, se arată într-un comunicat

Tinerii cercetători vor fi selectaţi în urma unui concurs public, în baza metodologiilor proprii celor patru secţiuni, după criterii specifice pentru fiecare domeniu. Secţiunile sunt Ştiinţe umaniste, Ştiinţe sociale, Ştiinţele vieţii, mediului şi ale pământului şi Ştiinţe exacte

Tinerii cercetători vor primi burse lunare în valoare de 2.000 lei şi vor beneficia de suport, infrastructură şi asistenţă în îndeplinirea obligaţiilor contractuale.

Programul de burse este stabilit anual. Bursa pentru tineri cercetători poate fi de 3-6 luni, cu posibilitate de extensie.

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Secţiunii de Ştiinţe Exacte

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Secţiunii de Ştiinţele vieţii, mediului şi ale pământului

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Ştiinţe umaniste

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Ştiinţe sociale

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite