ADMITERE LICEU 2014 Aproape 20.000 de locuri au rămas libere pentru a treia etapă a admiterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 99% din candidaţi au fost repartizaţi în prima etapă   FOTO: Adevărul
Peste 99% din candidaţi au fost repartizaţi în prima etapă   FOTO: Adevărul

Peste 500 de elevi vor fi repartizaţi în a treia etapă de admitere la liceu, care începe joi, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei. În total, au rămas neocupate 19.911 locuri la nivel naţional.

Din cei 961 de elevi câţi rămaseră nerepartizaţi la finalul primei etape, 440 au fost repartizaţi în a doua etapă. Astfel, au rămas 521 de copii care mai trebuie repartizaţi în clasa a IX-a, potrivit datelor pe care le-a primit adevarul.ro de la Ministerul Educaţiei.

În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, nefiind repartizaţi în etapele anterioare şi care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

Aproape toţi elevii de clasa a VIII-a, mai precis 99,3% dintre cei 128.707 care au completat fişele de înscriere, au fost repartizaţi în liceu în prima etapă.

Dintre aceştia, peste 15.000 de elevi au fost repartizaţi anul acesta la liceu cu medii mai mici de  5, de două ori mai mulţi decât anul trecut, când la repartizare au fost în jur de 6.700 de candidaţi cu astfel de rezultate, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.


REPARTIZARE LICEU 2014 Generaţia picaţilor. Peste 15.000 de elevi au intrat la liceu cu medii sub 5. Lista celor mai mici medii de admitere

REPARTIZARE LICEU 2014 Despre rezultatele repartizării la liceu, la Adevărul Live

REPARTIZARE LICEU 2014 Capitala, detronată de provincie în topul liceelor

REPARTIZARE LICEU 2014 Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele repartizării computerizate

REPARTIZARE LICEU 2014 Topul liceelor din România după ultimele medii de admitere. Schimbări faţă de 2013

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite