VIDEO Mesajul de Crăciun al lui Barack Obama şi al soţiei sale pentru americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack şi Michelle Obama FOTO Reuters
Barack şi Michelle Obama FOTO Reuters

Preşedintele american Barack Obama şi soţia sa, Michelle, au prezentat astăzi, 22 decembrie, mesajul lor săptămânal, unde au transmis şi unul special de Crăciun către americani, în care au lăsat un spaţiu special pentru militarii care se întorc la familiile lor anul acesta.

„Săptămâna aceasta să le mulţumim veteranilor şi familiilor lor. Şi să spunem o rugăciune pentru trupele noastre, mai ales cele din Afganistan, care petrec sărbătorile peste mări şi ţări, riscându-şi viaţa pentru a proteja libertăţile la care ţinem atât de mult“, a spus Barack Obama.

“Amintiţi-vă că atunci când cei din armată răspund chemării la luptă, familiile lor sunt în luptă şi ele. De-a lungul ţării, partenerii militarilor şi-au crescut familiile în timpul acestor misiuni de durată. Să nu uităm despre copii de militari, care se mută de la o bază la alta, de la o şcoală la alta, în fiecare an şi care îşi ajută mamele sau ţaţii, atunci când celălalt părinte este plecat la război.

Familiile de militari sacrifică atât de multe pentru noi, iar eu şi Barack considerăm că trebuie să-i tratăm la fel de bine pe cât tratează ei ţara. Din acest motiv, eu şi Jill Biden am început programul Joining Forces, un efort de a convinge americanii să-i onoreze pe militari şi veteranii de război“, a fost declaraţia soţiei preşedintelui, Michelle Obama.

Puteţi vedea mesajul integral în video-ul de mai jos: 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite