VIDEO Donald Trump încearcă să calmeze speculaţiile cu privire la starea sa de sănătate. Ce spune preşedintele într-un nou mesaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump a fost transportat, ieri, la spitalul Walter Reed, FOTO EPA-EFE
Donald Trump a fost transportat, ieri, la spitalul Walter Reed, FOTO EPA-EFE

Donald Trump a transmis, sâmbătă seară, un mesaj cetăţenilor americani din biroul amenajat în incinta spitalului unde este internat, spunând că se simte mult mai bine. Înregistrarea vine după ce în presa americană au apărut mai multe informaţii pe surse că preşedintele a avut nevoie de oxigen şi că următoarele 48 de ore sunt critice pentru sănătatea sa.

Preşedintele american le-a mulţumit medicilor de la spitalul Walter Reed şi anunţat că se simte mult mai bine, dar că următoarele zile vor reprezenta „testul adevărat” pe care trebuie să-l treacă pentru a-şi căpătă pe deplin puterile.

„Când am venit aici, nu mă simţeam aşa bine. Mă simt, însă, mult mai bine acum. Cei de aici muncesc din greu pentru a mă însănătoşi complet”, a declarat acesta. „Cred că mă voi întoarce curând. Sunt nerăbdător să termin campania prezidenţială aşa cum am început-o”, a adăugat acesta, mulţumindu-le tuturor celor care i-au trimis urări de însănătoşire. 

Preşedintele a spus şi că Melania Trump se simte foarte bine, spunând în glumă că prima doamnă este doar „un pic mai tânără” decât el şi că face faţă fără probleme infectării.  

 Mesajul preşedintelui american vine după ce, în cursul zilei de sâmbătă, au apărut mai multe informaţii contradictorii cu privire la starea sa exactă de sănătate. Iniţial, o echipă de medici le-a declarat reporterilor că Trump „se simte foarte bine”, unul dintre aceştia declarând chiar că preşedintele ar fi spus: „Mă simt că aş putea să plec de aici chiar şi astăzi”. Ulterior, o sursă familiară cu starea de sănătate a preşedintelui a declarat, sub condiţia anonimităţii, că acesta nu este încă pe un drum clar de recuperare, iar unele dintre semnele sale vitale din ultimele 24 de ore au fost foarte îngrijorătoare, precum şi faptul că următoarele 48 de ore vor fi critice pentru îngrijirea sănătăţii acestuia.  

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite