VIDEO Cum s-a răzbunat o femeie curier care a primit un bacşiş „prea mic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumită de faptul că bacşişul primit a fost unul „prea mic”, o femeie din Statele Unite care lucrează pe post de curier pentru serviciul DoorDash, a plecat cu mâncarea clientului.

Momentul a fost surprins pe o cameră de supraveghere montată pe uşa clientului, rezident într-un orăşel din statul New York, arată publicaţia Mirror. Femeia, care lucrează pentru serviciul de livrare de alimente DoorDash, a lăsat mâncarea în faţa uşii, verificându-şi apoi telefonul şi observând că a primit un bacşiş de 8 dolari, pe care l-a considerat „prea mic”.

„Nu cred că realizezi de unde am adus asta, aşa că trebuie să vorbesc cu tine” i-a spus ea bărbatului aflat în spatele uşii, explicând apoi că a condus timp de 40 de minute, fiind o distanţă de 20 de kilometri între locul din care a comandat acesta şi locuinţa sa.

În replică, bărbatul i-a spus că drumul acesta durează între 15 şi 20 de minute în mod normal, refuzând să mărească bacşişul oferit femeii. Supărată, aceasta spune că va duce mâncarea înapoi şi pleacă cu comanda clientului.

Filmarea s-a viralizat, reprezentanţii companiei DoorDash luând decizia de a transmite un comunicat prin care anunţă dezactivarea contului de curier al femeii. „Am luat legătura cu clientul pentru a îi oferi asistenţă şi regretăm sincer acest incident” au menţionat aceştia.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite