Victima cheie din procesul Ghislaine Maxwell, Carolyn Andriano, găsită moartă din cauza unei supradoze

0
Publicat:

Carolyn Andriano, o femeie al cărei testimoniu a jucat un rol esențial în condamnarea fostei vedete britanice Ghislaine Maxwell la sfârșitul anului 2021, a fost găsită moartă din cauza unei supradoze, potrivit agenției de presă DPA/TCA.

Carolyn Andriano, moartă de supradoză FOTO Twitter
Carolyn Andriano, moartă de supradoză FOTO Twitter

Andriano, în vârstă de 36 de ani și mamă a cinci copii, a fost găsită într-un hotel din Palm Beach, Florida.

Mama femeii, Dorothy Groenert, a confirmat evenimentul tragic pentru Miami Herald. Cu toate acestea, ea pune sub semnul întrebării concluziile medicului legist și minuțiozitatea anchetei desfășurate de poliția din West Palm Beach.

De partea cealaltă, avocatul lui Andriano, Jack Scarola, a exprimat încredere în rapoartele referitoare la moartea acesteia, dar Groenert contestă, în continuare, circumstanțele tragediei.

„O mamă tulburată răspunde emoţional. Sunt foarte sigur că trece printr-o reacţie de durere semnificativă”, a spus el.

„Carolyn a avut o perioadă foarte dificilă în urma experienţei ei la New York”, a spus Scarola referindu-se la mărturia lui Andriano împotriva lui Maxwell, la tribunalul federal din Manhattan, în cadrul procesului pentru trafic sexual cu minori, în decembrie 2021. El a declarat că ea a continuat să aibă probleme cu drogurile după proces.

„Se ştie că experienţele prin care a trecut Carolyn cu Jeffrey Epstein au avut un impact enorm asupra vieţii ei şi în mod clar aceasta a fost cauza morţii ei tragice”, a spus Scarola.

Rolul jucat de femie în procesul Maxwell

Andriano, care a fost victimă a lui Jeffrey Epstein și a lui Ghislaine Maxwell, a depus o mărturie crucială în procesul lui Maxwell, care s-a soldat cu condamnarea acesteia la 20 de ani de închisoare la sfârșitul anului 2021. În timpul mărturiei sale, Andriano a dezvăluit detalii șocante despre experiența sa traumatiă, care a inclus abuzuri sexuale și o luptă continuă cu dependența de droguri.

În declarația sa, Jack Scarola a menționat că Andriano a avut dificultăți semnificative după procesul împotriva lui Maxwell, continuând să lupte cu probleme legate de substanțe.

Andriano, ale cărei informații au fost esențiale pentru anchetă, a primit compensații de 2,8 milioane de dolari din fondul de compensare creat pentru victimele lui Epstein. Cu toate acestea, moartea sa tragică subliniază impactul durabil pe care abuzurile sexuale și dependența de droguri le pot avea asupra victimelor.

„Niciun ban nu va repara ceea ce mi s-a întâmplat”, a spus ea, la vremea respectivă.

Ghislaine Maxwell, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite