Urările lui Donald Trump: ce le transmite preşedintele ales al SUA „numeroşilor săi inamici“ înainte de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donald Trump a transmis sâmbătă după-amiază urări de Anul Nou în care a vorbit despre „numeroşii săi inamici“, înainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach. Miliardarul republican va găzdui o petrecere pentru 800 de invitaţi în clubul Mar-a-Largo, la care va participa inclusiv Sylvester Stallone, dar şi Melania şi Barron Trump, transmite DPA.

”Un an nou fericit pentru toată lumea, inclusiv pentru numeroşii mei inamici şi pentru cei care au luptat împotriva mea, dar au pierdut atât de greu încât nici nu ştiu ce să mai facă. Dragoste!”, a scris preşedintele-ales pe Twitter.

Sean Spicer a explicat că miliardarul republican îşi va petrece noaptea dintre ani la o petrecere privată găzduită în clubul Mar-a-Largo din Palm Beach. Până la 800 de invitaţi vor participa la petrecerea lui Donald Trump, inclusiv Sylvester Stallone.

Petrecerea va include cocktailuri, o cină festivă şi un ring de dans deschis până după miezul nopţii.

Preşedintele Barack Obama a transmis ultimele urări de Anul Nou de la Casa Albă. Acesta a explicat că cel mai important privilegiu al vieţii sale a fost să îndeplinească funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

De asemenea, preşedintele american le-a mulţumit cetăţenilor pentru tot ce au făcut în ultimii opt ani în numele unei naţiuni mai puternice.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite