Un politician american, atacat de o vulpe chiar în curtea Capitoliului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O vulpe sălbatică a fost capturată, după ce a atacat, la începutul acestei săptămâni, un congressman chiar în curtea Capitoliului din SUA.

Vulpea „a fost adusă în faţa justiţiei” de Poliţia Capitoliului, potrivit contului lor de Twitter, imediat după ce democratul din California Ami Bera a declarat că a fost muşcat în faţa clădirii Senatului, luni seară.

„Nu am văzut-o şi dintr-o dată am simţit că ceva se aruncă în spatele piciorului meu. Am sărit şi mi-am luat umbrela”, a spus Bera. Ulterior, acesta a publicat o fotografie în care se poate vedea locul unde animalul i-a găurit costumul. 

Din fericire, congresmanul nu a suferit răni grave, dar a fost dus la spital pentru a i se administra vaccinul antirabic. Ami Bera a declarat că a fost norocos şi că umbrela pe care o avea la îndemână s-a dovedit a fi o armă potrivită pentru lupta cu animalul sălbatic, transmite Observatornews.ro. 

Protecţia animalelor a găsit vulpea, care, cel mai probabil, va fi relocată. De altfel, incidentul nu este singular. Mai multe persoane ar fi fost atacate de vulpi în ultima perioadă. Una într-o grădină botanică tot din apropierea clădirii Capitoliului.

Autorităţile au declarat că cel puţin şase persoane au raportat recent muşcături de vulpe: „probabil că există mai multe bârloguri de vulpi pe Capitol Grounds. Animal Control se află în prezent pe teren, încercând să prindă şi să mute toate vulpile pe care le găsesc”.

„Vulpile sunt animale sălbatice care protejează foarte mult bârlogurile şi teritoriul lor. Vă rugăm să nu vă apropiaţi de nicio vulpe pe care o vedeţi', au avertizat oamenii legii.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite