Un conspiraționist MAGA a promis să răstoarne democrația SUA, după ce a spus că revoltele de la Capitoliu s-au oprit la mijlocul drumului VIDEO

0
Publicat:

Teoreticianul conspirației dreptei alternative Jack Posobiec a promis „sfârșitul democrației” și să lucreze pentru a termina ceea ce au început revoltele din 6 ianuarie de la Capitoliu, la deschiderea CPAC, Conferința de acțiune politică conservatoare, miercuri, relatează mediatite. com.

Influencerul MAGA Jack Posobiec FOTO EPA-EFE
Influencerul MAGA Jack Posobiec FOTO EPA-EFE

„Bine ați venit la sfârșitul democrației!" a declarat Posobiec. „Suntem aici pentru a o răsturna cu totul. Nu am mers până la capăt pe 6 ianuarie, dar ne vom strădui să scăpăm de ea și să o înlocuim cu asta de aici", a spus el, ridicând pumnul în aer. „Da, pentru că gloria nu aparține guvernului, ci lui Dumnezeu."

Reacțiile pe X (fostul Twitter) la declarațiile controversate ale lui Posobiec nu s-au lăsat așteptate

„Republicans Against Trump” a scris: „Partidul Republican al lui Trump spune deschis că vrea să pună capăt democrației. Trebuie să-i oprim".

Posobiec a dat detalii despre aceste planuri într-un interviu acordat pentru „Vocea Americii reale”

„Suntem aici în mlaștină, pentru a scurge mlaștina și, în cele din urmă, pentru a mătura mlaștina și a crea noua republică americană pe cenușa ei", a explicat Posobiec.

Moderatorul Matt Boyle a replicat: „Da, dar uite, crezi că oamenii din "Deep State" care locuiesc în jurul Washingtonului ... nu observă toți acești conservatori din jur? Bineînțeles că da, vă văd pe voi".

„Sunt îngroziți. Sunt îngroziți de asta", a subliniat Posobiec.

„Sunt speriați de voi, de oamenii care vin la această conferință, pentru că ei știu că ei sunt cei care dau o șansă unor tipi ca Trump să se întoarcă la Casa Albă și să le ia de fapt puterea, nu-i așa?" a întărit Boyle.

Posobiec a răspuns: „Oamenii din acel oraș pe care tu îi cunoști și eu îi cunosc atât de bine, ei vor ca toate astea să nu existe. Ei vor ca voi toți să nu existați", a spus el arătând spre participanții la CPAC. „Ei vor ca granițele voastre să nu existe și vor să scape de voi. Și de aceea spun că trebuie să fim aici, trebuie să înfigem un steag."

Fostul președinte american Donald Trump, favorit la nominalizarea republicană pentru Casa Albă, este așteptat să ia cuvântul sâmbătă, în ultima zi a CPAC 2024.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite