Un bărbat înarmat a fost arestat în timpul proiecţiei filmului "Batman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul filmului The Dark Knight Rises, din seria Batman.
Afişul filmului The Dark Knight Rises, din seria Batman.

Un bărbat care avea asupra lui un sac plin de arme a fost arestat, sâmbătă seara, în timpul unei proiecţii a filmului "Batman", a anunţat, marţi, poliţia din Westlake, Ohio, relatează AFP.

Scott Smith, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat de un agent de poliţie care nu se afla în timpul serviciului, sâmbătă seara, într-un cinematograf local, potrivit forţelor de ordine.

El avea asupra lui un sac în care avea un pistol marca Glock, două încărcătoare şi trei cuţite.

Bărbatul avea asupra sa şi un alt cuţit în momentul arestării. Mai multe arme şi muniţii au fost ulterior descoperite la domiciliul său dintr-un oraş vecin.

Această arestare, care a avut loc într-un cinematograf unde se proiecta ultimul film apărut din seria "Batman", aminteşte de atacul armat dintr-un cinematograf Aurora, din Colorado (sud-vest), soldat cu moartea a 12 persoane şi rănirea altor 58, atunci când se proiecta premiera aceluiaşi film, pe 20 iulie, amintește Mediafax.

Scott Smith nu este primul "imitator" al acestui masacru. Un alt bărbat care se compara cu "Joker" - unul dintre adversarii lui Batman - l-a ameninţat pe angajatorul său. El a fost arestat în Maryland, iar la domiciliul său a fost găsit un întreg arsenal.

Acuzaţiile la care Scot Smith va trebui să răspundă nu au fost făcute încă publice.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite