Trump s-a numit singurul care poate preveni al treilea război mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul președinte american a spus încă o dată că, dacă va câștiga alegerile din 2024, va pune capăt conflictului din Ucraina.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Fostul președinte american Donald Trump s-a autointitulat singurul care poate preveni un al treilea război mondial.

"Sunt singurul candidat care poate face următoarea promisiune. Voi preveni un al treilea război mondial spre care ne îndreptăm.", a declarat Trump vineri, la un miting în fața susținătorilor săi. în Iowa, discursul a fost difuzat pe canale TV americane.

Republicanul a mai afirmat încă o dată că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale din 2024, va pune capăt conflictului din Ucraina în 24 de ore. "Toată lumea se întreabă dacă pot să o fac. Desigur că pot", a spus Trump.

Fostul președinte al SUA a mai subliniat că nu ia partea nimănui în criza ucraineană. "Știi de ce parte sunt? Vreau ca oamenii să nu mai moară, de partea aia sunt eu", a spus el.

Fostul lider american, în discursurile sale publice, a declarat în repetate rânduri că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale din SUA, care vor avea loc în noiembrie 2024, ar putea rezolva situația din Ucraina într-o zi, dar nu și-a dezvăluit viziunea asupra modului de realizare a păcii în acest conflict. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite