Panică într-un parc de distracții din SUA. Zeci de persoane au rămas atârnate, cu capul în jos, timp de o jumătate de oră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii din Oregon, SUA, au intervenit pentru salvarea a 28 de persoane blocate cu capul în jos, după ce un aparat din Parcul de distracții Portland's Oaks s-a defectat.

Zeci de oameni blocați  într-un parc de distracții. FOTO captură ABC 7 Chicago / Youtube
Zeci de oameni blocați într-un parc de distracții. FOTO captură ABC 7 Chicago / Youtube

Echipajele de urgență din Oregon au salvat vineri, 14 iunie 2024, alături de pompierii din Portland, 28 de persoane. A fost o muncă enormă, au declarat oficialii, potrivit The Guardian, mai ales că au fost nevoiți să lucreze la înălțime. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Apartul, numit „AtmosFear”, funcționează ca un pendul, cu capacitatea de a legăna zeci de oameni în același timp.

Chris Ryan și soția lui, din apropiere de Gresham, au fost în parc de ziua lui. El a declarat pentru Associated Press că tocmai plănuiseră să se distreze pe AtmosFear când au văzut că este blocat și au auzit oameni spunând: „O, Doamne, sunt cu susul în jos”.

AtmosFear funcționează din 2021 și nu a avut niciun incident anterior, până acum.

Dorim să ne exprimăm cea mai profundă apreciere primilor salvatori care au intervenit, precum și personalului nostru pentru că au luat măsuri prompte, ceea ce a condus la un rezultat pozitiv, precum și pentru restul turiștirlor care au urmat rapid instrucțiunile pentru a elibera parcul, pentru a face loc celor care răspund în caz de urgență”, se spunea.

Parcul de distracții Oaks a fost deschis pentru prima dată în 1905.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite