Supraviețuire miraculoasă a unui câine căzut de la 90 de metri înălțime. A fost salvat cu elicopterul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un câine, rasa ciobanesc german, s-a confruntat cu o situație înfricoșătoare, din care doar o minune a făcut să scape cu viață. Patrupedul a căzut de pe o stâncă, de la 90 de metri înălțime, însă a fost salvat, cu un elicopter al Gărzii de Coastă.

Dory a căzut de la 90 de metri înălțime FOTO Twitter
Dory a căzut de la 90 de metri înălțime FOTO Twitter

Incidentul a avut loc în Oregon, însă, din fericire, Garda de Coastă a Statelor Unite (USCG) a venit imediat în ajutor. Stăpânul se afla într-un parc, în momentul în care câinele a dispărut, pe o plajă îndepărtată. Acolo, ciobănescul german pe nume Dory, ar fi putut și să își găsească sfârșitul, întrucât s-a prăbușit de pe o stâncă, de la 90 de metri înălțim

Zona, foarte greu accesibilă

Norocul câinelul a fost aterizarea în apă, însă zona a putut fi accesată de salvatori decât coborând în rapel, de pe traseu.

Potrivit The Oregon, după ce o echipă de salvare cu frânghie nu a reușit să ajungă de pe uscat, ei au cerut asistență de la un elicopter al Gărzii de Coastă, care a acceptat sarcina. Din echipajul elicopterului a făcut parte și un scafandru, care a preluat câinele de pe plajă.

Valurile începuseră să se învârtă, iar ea stătea și aștepta”, a spus pilotul, locotenentul Jake Mullins pentru publicația citată.

Dory i-a fost înapoiată proprietarului în parcarea parcului de stat, de unde a fost dusă, de urgență, la un medic veterinar. Pe contul oficial de Twitter al Gărzii de Coastă a Statelor Unite s-a menționat faptul că patrupedul și-a revenit și se descurcă bine.

Faptul că era conștientă și capabilă să se miște prin propriile picioare a fost miraculos”, a mai adăugat pilotul elicopterului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite