Rudy Giuliani a apărut pe scena de la „The Masked Singer” în costum de papagal: „I'm bad to the bone” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via News.ro
FOTO via News.ro

Fost primar al oraşului New York şi fost avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani a fost „demascat” în timpul emisiunii „The Masked Singer” care a avut loc miercuri. Giuliani a interpretat melodia „Bad to The Bone” a artistului George Thorogood, notează CNN.

Apariţia sa în cadrul emisiunii nu este considerată o surpriză, în luna februarie site-ul Deadline a spus că doi dintre juraţii show-ului au părăsit platoul de filmare în timpul înregistrării episodului în care fostul primar al New York-ului a fost demascat. 

Concursul prezintă celebrităţi care îşi dovedesc talentul muzical în timp ce poartă costume care să le ascundă identitatea. 

Rudy Giuliani a declarat într-un interviu pentru Nick Cannon, prezentatorul emisiunii, că a hotărât să participe la emisiune pentru a-i da un exemplu nepoatei sale. 

„Vreau să ştie să încerce orice, chiar dacă sunt lucruri care nu te reprezintă şi sunt improbabile pentru tine şi eu nu m-am putut gândi la ceva care să nu mă reprezinte sau să fie mai improbabil pentru mine decât asta”, a declarat Giuliani. 

Apariţii excentrice 

Giuliani s-a făcut remarcat la nivel naţional în Statele Unite pentru rolul pe care l-a avut în combaterea crimei organizate în perioada când a fost procurorul general din Manhattan, urmând să devină primar al oraşului New York. 

Recent a fost avocatul lui Donald Trump, însă a fost concediat în februarie 2021 după o serie de apariţii publice excentrice.  

O curte de apel din New York i-a suspendat licenţa de avocat, în iunie 2021 din pricina afirmaţiilor false privind fraudarea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite. 

Potrivit revistei Variety, apariţia la emisiune ar putea să fie cea mai neinspirată decizie de până acum. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite