Om al străzii împușcat în cap în SUA: momentul șocant, filmat VIDEO

0
Publicat:

Crima din St. Louis a fost filmată de un martor, iar videoclipul șocant a fost distribuit pe rețelele sociale, relatează New York Times. Crima a avut loc luni, 27 februarie, în jurul orei locale 10.00.

Deshawn Thomas, 23 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul I, după ce l-a împușcat în cap, pe trotuar, în St. Louis, pe David Saldana, 40 de ani, a informat poliția orașului din statul american Missouri.

Criminalul a fost arestat la câteva ore după ce a împușcat mortal un om al străzii, în centrul orașului St. Louis, pe North Tucker Boulevard, a declarat detectivul Marco Christlieb. Polițiștii au recuperat o armă de foc și o carcasă de cartuș.

image

„În timp ce victima a implorat pentru viață, el și-a încărcat arma și l-a împușcat în cap”, a relatat detectivul.

Crima a avut loc luni, 27 februarie, în jurul orei locale 10.00.

Toată întâmplarea a fost filmată de un martor. În videoclip, a cărui autenticitate a fost confirmată de poliție, făptuitorul flutură cu o armă, aparent încercând să o încarce. Omul fără adăpost stă liniștit pe bordură.

Ulterior, Thomas și-a încărcat arma, a îndreptat-o ​​spre victimă și a apăsat pe trăgaci.

Martorul care a văzut întreaga grozăvie a strigat îngrozit: „O, Doamne, tocmai l-a împușcat pe om”.

Poliția a spus că victima și atacatorul se certaseră în acea dimineață. Agresorul l-a urmărit și l-a împușcat.

St. Louis, 300 de locuitori, este unul dintre orașele din SUA cu cea mai mare rată a criminalității. Numai în anul 2020 au fost înregistrate 263 de crime, iar un an mai târziu 200.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite