O fetiţă s-a născut pe 2.02.2022, la ora 2.22, în salonul 2. Mama ei a învins cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunica fetiţei, Kristi Engelbrecht, a declarat Aberli s-a luptat timp de şase ani cu limfomul Hodgkin. Foto: Facebook
Bunica fetiţei, Kristi Engelbrecht, a declarat Aberli s-a luptat timp de şase ani cu limfomul Hodgkin. Foto: Facebook

Marţi, 22 februarie 2022, fost zi cu totul specială pentru o familie din Carolina de Nord, SUA. O femeie pe nume Aberli Spear a născut-o pe fiica sa, la ora 2:22 în salonul nr. 2 al spitalului unde era internată. Cazul este special şi pentru că femeia este o supraveţuitoare, reuşind să învingă o boală care este de multe ori necruţătoare.

„Astăzi este o succesiune a cifrei 2 doi foarte specială pentru acest nou-născut şi familia ei! Judah Grace Spear s-a născut pe 22.2.22 la ora 2:22 la Centrul Medical Regional Alamance – în sala de travaliu şi naşteri NR 2” a transmis centrul medical, printr-o postare pe Facebook, relatează publicaţia People.

Porivit spitalului, Aberli este o supravieţuitoare a luptei cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic care inhibă capacitatea organismului de a lupta împotriva infecţiilor. 

Tratamentele pe care le-a suferit Aberli au redus şansele ca ea şi partenerul ei, Hank Spear, să se fi putut aştepta la copii, a explicat Cone Health. Opţiunile tipice de tratament pentru această boală includ chimioterapia şi radiaţiile, potrivit Societăţii Americane de Cancer. Imunoterapia poate fi folosită şi în anumite cazuri.

„Fetiţa Judah este răspunsul rugăciunilor familiei sale”, a scris Cone Health în postarea lor pe social media

„Judah se traduce ca „laudă”, un nume care „se potriveşte perfect cu povestea ei”, au adăugat reprezentanţii spitalului.

„Este o binecuvântare pentru familia ei!” au continuat aceştia, în postarea de pe Facebook. „Suntem atât de fericiţi pentru această familie! La mulţi ani, Judah Grace!”.

Bunica fetiţei, Kristi Engelbrecht, a declarat Aberli s-a luptat timp de şase ani cu limfomul Hodgkin.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite