Nepoata unui miliardar care fusese răpită de pe stradă, găsită moartă. Ultimele clipe din viața Elizei Fletcher

0
Publicat:

Eliza Fletcher, 34 de ani, nepoata unui miliardar din Tennessee, a fost găsită moartă la câteva zile după ce a fost răpită în timp ce făcea jogging lângă Universitatea din Memphis, relatează BBC. Pentru găsirea tinerei, familia ei a oferit o recompensă de 50.000 de dolari. Femeia era nepoata omului de afaceri Joseph Orgill III, care a condus gigantul distribuitor de hardware Orgill Inc.

Eliza a fost răpită în timp ce făcea jogging FOTO Captură video
Eliza a fost răpită în timp ce făcea jogging FOTO Captură video

Poliția din Memphis a anunțat marți că un cadavru găsit cu o zi în urmă a fost identificat ca fiind al Elizei Fletcher, nepoata miliardarului din Tennessee care a fost răpită vineri dimineață. 

Abordată în timp ce alerga

Poliția din Memphis a arestat deja un suspect care ar fi fost implicat în răpirea lui Fletcher. Anchetatorii au stabilit că  Fletcher a fost abordată de un bărbat în timp ce făcea jogging în campusul Universității din Memphis și forțată să urce într-un SUV negru. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

SUV-ul a fost găsit sâmbătă, fiind arestat un suspect - Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani. Anchetatorii au găsit ADN-ul bărbatului pe sandalele Elizei.

Abston, eliberat din închisoare după ce a executat o pedeapsă pentru răpirea unui avocat, pe care l-a obligat să retragă bani din contul său și să-i predea lui, nu a oferit însă nicio informație despre Eliza Fletcher.

La momentul descoperirii cadavrului, Abston se afla în închisoare sub acuzația de răpire și falsificare de probe. 

Conform Departamentului de Poliție din Memphis, Eliza Fletcher, care lucra ca educatoare la o grădiniță, a fost forțată să urce într-un vehicul în timp ce alerga în campusul Universității din Memphis, vineri diminineață, în jurul orei 4.30.

Familia ei anunțase că va oferi 50.000 de dolari pentru orice informație care ar putea ajuta autoritățile să o găsească.

Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea în siguranță a Elizei și sperăm că această recompensă va ajuta poliția să-i captureze pe cei care au comis această infracțiune”, a declarat familia lui Fletcher într-o declarație publicată vineri seară prin Crimestoppers, conform Associated Press.

I-au găsit telefonul și sandalele în apropierea unui campus

Potrivit CBS News, un anchetator a spus că soțul lui Fletcher a dat-o ​​dispărută atunci când nu a mai ajuns acasă. Un martor i-ar fi găsit telefonul și sandalele în apropierea campusului universitar, în jurul orei 7:00 dimineața.

De altfel și imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins un SUV negru, care avea un far din spate avariat, în timp ce aștepta în locul unde au fost găsite obiectele ce i-a aparținut lui Fletcher.

În videoclip se vede cum un bărbat a alergat spre ea și a forțat-o să urce în mașină. De asemenea, poliția a anunțat anterior că Fletcher s-a luptat cu bărbatul care a forțat-o să urce în interiorul SUV-ului GMC Terrain de culoare închisă. Mașina ar fi așteptat patru minute în zonă înainte de a pleca.

Un suspect a fost arestat

Polițiștii au găsit SUV-ul sâmbătă și, după o scurtă urmărire, au arestat un bărbat pe nume Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani. Dar acesta nu a declarat inițial nimic despre Eliza. Oficialii au găsit ADN-ul lui Abston pe sandalele Elizei și au aflat, de asemenea, că SUV-ul căutat era similar cu cel deținut de o femeie cu care bărbatul era împreună. Aceasta ar fi spus polițiștilor că l-a văzut pe Abston curățând mașina și hainele în dimineața în care Fletcher a dispărut, dar și că el „se comportă foarte ciudat”.

Fletcher a absolvit Hutchinson School din Memphis în 2006 și a obținut o diplomă de predare de la Universitatea Belmont. Ea s-a căsătorit în urmă cu opt ani și are doi băieți.

"Nu vrei să auzi că se întâmplă. Vrem doar să o găsim", a spus  jurnaliștilor Hart Robinson, un prieten al familiei lui Fletcher.

 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite