O femeie din SUA a fost arestată pentru că şi-a înscenat răpirea în India pentru a-şi şantaja părinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă / Stiridiaspora.ro
FOTO Arhivă / Stiridiaspora.ro

Chloe Renee McLaughlin, în vârstă de 27 de ani, a fost arestată de poliţia din SUA. Femeia şi-a înscenat răpirea în India pentru a-şi şantaja părinţii să trimită bani pentru salvarea sa.

Potrivit presei locale, femeia a ajuns în India pe 3 mai. Ea a sunat-o pe mama ei pe 7 iulie şi a spus că a fost agresată de un bărbat, a informat NDTV.

Poliţia din Delhi a început să investigheze unde se află Chloe Renee McLaughlin după ce ambasada SUA le-a transmis o plângere din partea familiei ei. Aceştia au dat de urma ei după ce au identificat locul din care a trimis un e-mail către serviciile de asistenţă pentru cetăţenii americani şi de unde şi-a sunat părinţii printr-un apel video.

În mail-ul respectiv, femeia a pretins că este ţinută captivă într-un loc neindentificat şi că este abuzată. Adresa pe care McLaughlin a înregistrat-o la autorităţile de imigrare era cea a unui mare brand hotelier, acolo unde poliţiştii au descoperit că femeia nu s-a cazat niciodată, scrie BBC.

Poliţia a localizat reţeaua Wi-Fi pe care McLaughlin a folosit-o când şi-a contactat mama şi acolo unde au arestat un cetăţean nigerian de 31 de ani care, care a dezvăluit locul în care era ascunsă femeia în interogatoriu. 

Chloe, care este din Washington DC, l-a cunoscut pe bărbat pe Facebook şi a stat cu el de când a ajuns în India. De asemenea, au constatat că viza femeii şi paşaportul bărbatului au expirat. În urma interogatoriului, aceasta a dezvăluit că şi-a înscenat răpirea pentru a primii bani de la părinţii săi.

În plus, poliţia a spus că va lua măsuri împotriva celor doi pentru că au rămas în India fără documente valabile. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite