Moment incredibil la New York. Bărbat căzut pe șinele de metrou, salvat în ultima secundă VIDEO

0
0

Întâmplarea a avut loc în Statele Unite ale Americii, la New York, într-o stație de metrou din cunoscutul cartier Harlem.

Bărbatul a fost salvat în ultimul moment FOTO: captură video
Bărbatul a fost salvat în ultimul moment FOTO: captură video

Doi ofițeri de poliție americani au devenit eroi în America, după ce a salvat de la moarte un bărbat care a căzut accidental pe șinele de metrou.

Cest lucru s-a întâmplat pe 25 noiembrie, la stația 116th Street din East Harlem. În timp ce se aflau în patrulare, polițiștii au auzit țipete și au coborât repede pe scările de urgență pentru a ajunge la persoana care cerea ajutor.

"În înregistrarea captată de camera de corp a unui polițist și difuzată pe pagina oficială de Facebook a NTPD, se vede cum unul dintre ofițeri aleargă, coboară pe scările de urgenţă şi pe ajunge pe şine. Ajutat de colegul său și de altă persoană, ridică bărbatul în siguranţă, pe peron, chiar înainte ca o garnitură de metrou să intre în staţie", arată libertatea.ro.

Bărbatul a fost transportat la spital cu răni ușoară la mână şi la spate.

„Treaba noastră este să ajutăm oamenii. Nu ne interesează dacă trebuie să ne punem în pericol. De aceea facem această muncă”, a declarat agentul Victor Bunel pentru postul WABC.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri