Masacru în SUA. Opt membri ai unei familii, între care cinci copii, au fost împușcați în propria casă

0
Publicat:

O familie alcătuită din trei adulți și cinci copii a fost descoperită împușcată, miercuri, într-o locuință din sud-vestul statului american Utah, după ce ofițerii au fost sesizați, relatează CNN.

O familie a fost găsită moartă în locuința din statul american Utah. Foto: Arhivă
O familie a fost găsită moartă în locuința din statul american Utah. Foto: Arhivă

Cadavrele au fost descoperite în interiorul casei, se arată în comunicat. 

Ancheta rămâne deschisă, însă autoritățile locale au comunicat că nu cred că există o amenințare în comunitate, punctând că nu există persoane suspecte în libertate. 

Managerul Enoch City, Rob Dotson, a afirmat, miercuri seară, că localnicii deplâng moartea familiei. 

Este greu să descrii în cuvinte emoțiile prin care trec oamenii care trăiesc aici. Cu toții cunoaștem această familie. Mulți dintre noi am slujit cu ei în biserică și am mers la școală cu aceștia. (…) Au o mulțime de întrebări, ceea ce este firesc, și sunt aici pentru a susține”, a afirmat Rob Dotson. 

În plus, oficialii nu au oferit detalii despre momentul în care au avut loc decesele sau ce a provocat împușcăturile. De asemenea, nu au precizat legăturile de rudenie între victime. 

Spencer Cox, guvernatorul din Utah, a solicitat publicului să precizeze comunitatea Enoch în rugăciunile lor. 

Inimile noastre sunt cu toți cei afectați de această violență fără sens”, se arată într-o postare publicată pe Twitter de guvernatorul din Utah. 

Totodată, viceguvernatorul statului Utah, Deidre Henderson, a publicat o postare pe Twitter în care afirmă: „Ce tragedie. Mă rog pentru comunitatea Enoch în seara asta”.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite