Ivanka Trump nu a putut rata întâlnirea cu premierul canadian Justin Trudeau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Canadai Justin Trudeau şi Ivanka Trump FOTO AFP
Premierul Canadai Justin Trudeau şi Ivanka Trump FOTO AFP

Ivanka Trump a participat, luni, în compania tatălui său, Donald Trump, la o masă rotundă la Casa Albă, în prezenţa primului-ministru Justin Trudeau, unde s-a vorbit despre locul femeilor în afaceri.

„Este o onoare să fiu aici“, a spus Ivanka Trump, femeie de afaceri de 35 de ani, care a stat în stânga premierului canadian şi în faţa tatălui său, la o masă mare, care a reunit şi alte femei din mediul de afaceri.

 „Ati fost un model pentru mine şi pentru alţi lideri în domeniul afacerilor. Sunteţi persoane care pot oferi perspective importante în ceea ce privesc provocările pe care femeile de pe piata muncii le înfruntă  zi de z“, i-a spus Ivanka Trump lui Justin Trudeau. 

 Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka a aprins spiritele după ce a publicat pe contul personal de Twitter o fotografie cu ea aşezată în fotoliul prezidenţial din Biroul Oval, în timp ce tatăl ei şi premierul Canadei, Justin Trudeau stau în picioare lângă ea.

Imaginea este însoţită de mesajul, citez : O discuţie excelentă cu doi lideri ai lumii despre importanţa implicării femeilor la nivelul puterii decizionale.

Deşi mesajul este unul pozitiv, fotografia cu Ivanka Trump pe scaunul prezidenţial a atras furia internauţilor care au comentat în termeni duri gestul.

Câteva dintre mesajele lor: "Fiica preşedintelui nu are ce căuta în Biroul Oval!", " Nu te-a ales nimeni pe tine!" sau "Nu ai ce căuta la Casa Albă. Ţara noastră nu este condusă prin nepotism. Nu suntem în Irak.!" 

 

Mama a trei copii, Ivanka Trump, care a creat o linie de îmbrăcăminte şi accesorii, este foarte apropiată de tatăl său. Este căsătorită cu Jared Kushner, fost dezvoltator imobiliar, de 36 de ani, acum un consilier apropiat al lui Donald Trump.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite