FOTO VIDEO O femeie a fost împuşcată mortal de forţele de ordine în faţa Congresului Statelor Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie ce conducea un Infiniti negru cu un copil mic în maşină a încercat să treacă joi peste o baricadă de la Casa Albă, fiind apoi urmărită de poliţie spre Capitoliu, unde poliţiştii au împuşcat-o şi ucis-o, potrivit martorilor oculari.


UPDATE „ABC News" confirmă decesul femeii aflate la volanul maşinii. Acesta avea 34 de ani şi era din Stamford. FBI a început o percheziţie la locuinţa femeii. 

Un sergent a declarat că copilul a fost luat din maşină şi transportat la spital, însă menţionează că nu prezintă nicio rană vizibilă. Micuţul are între doi şi trei ani. 

Femeia nu era înarmată. 

UPDATE  Focurile de armă auzite în apropierea Congresului american sunt un „incident izolat" provocat de urmărirea unei maşini care a încercat să treacă de o barieră în apropierea Casei Albe, a anunţat poliţia.

Pare a fi un incident izolat cu un singur vehicul implicat", a declarat Kim Dine, şeful poliţiei Congresului, precizând că nu există niciun indiciu care să confirme o ipoteză teroristă. 


UPDATE În maşina urmărită de poliţie este posibil să se afle şi un copil,

Încă investigăm acest lucru. Eventual, credem că ar fi fost un copil în maşină", a declarat şeful poliţiei Capitoliului Kim Dine, citat de Reuters.

 Maşina este condusă de o femeie. Se pare că împuşcăturile care s-au auzit au venit din partea poliţiştilor care încercau să oprească femeia. 

image

Maşina în care se afla femeia FOTO Twitter


UPDATE  Un şofer, care a încercat să treacă de o barieră a securităţii de la Casa Albă, a început să fie fugărit de maşina de poliţie. Confruntare a inclus şi câteva împuşcături şi un ofiţer rănit, conform declaraţiilor poliţiei. 

Ulterior, starea de alertă a fost ridicată de către autorităţi, joi după-amiază.

Conform senatorilor citaţi de agenţia France Presse, între patru şi şase focuri de armă au fost auzite cu câteva minute înaine ca poliţia să înconjoare Capitolul.

Postul userului arcturusnfshp pe Vine


UPDATE Cel puţin un poliţist a fost rănit în urma incidentului, potrivit declaraţiilor forţelor de ordine, citate de „Washington Post". 

Poliţia a închis circulaţia pe Pennsylvania Avenue în faţa Casei Albe.

Fotografie postată de Adriana Biberaj pe contul ei de Instagram, cu userul beba_black_pepper

image

Tot personalul clădirilor din zona Capitoliului trebuie să rămână în birouri", le-a recomandat poliţia funcţionarilor Congresului Statelor Unite.

Membri ai unităţilor speciale au început verificările în zona sediului Senatului american, căutând posibili suspecţi înarmaţi.

Senatorul  Roger Wicker a declarat unui reporter AFP că a auzit şase focuri de armă, în timp ce colegul său,i Bernie Sanders a auzit patru focuri de armă.

Senatorul Bob Casey a declarat reporterilor că în timp ce traversa de la Capitol la clădirea senatului a observat mai mulţi poliţişti pe motociclete conducând cu viteză pe strada Constitution Avenue.

„La câteva secunde după asta, am auzit trei, patru, cinci pocnituri” despre care a presuspus că sunt împuşcături, a spus Casey, citat de www.breibart.com. El a mai zis că poliţiştii i-au rugat pe el şi turiştii din apropiere să se ascundă după o maşină, din motive de siguranţă. 

Mai multe persoane au postat imagini de la locul incidentului pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce poliţia a fost alertată. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite